perjantai 11. lokakuuta 2013

Kaalikeiton sovellus part 1

Kaapista löytyi kesällä ostettu parsakaali & kukkakaali keittoainespussi, jota raahattiin pyöräreissussa mukana. Keitto ei tosin riitä retkipyöräilijälle, mutta siitä saa ihan valtavan hyvän suurusteen mihin tahansa kasvismössöhässäkkään! Suolaa ei varmasti tule puuttumaan eikä tuoreita kasviksia tarvitse ainakaan maun puolesta retuuttaa repussa - suosittelen testaamaan ainakin ihan kuriositeettimielessä!


Nämäkin herkut löydät Lidl:stä (ei maksettu mainos toim.huom).

Tätä ateriaa varten tarvitset kutakuinkin seuraavia aineksia:

kaalia (perusperus valkokeräsellainen)
vettä
maustepippuria
parsa- & kukkakaalikeittoa pussi
maissia purkki
yrttituorejuustoa

lisukkeeksi vaikka riisiä
Ateriaan on lisätty pannulla ruskistettuja soijapaloja.
Keittele kaalia pehmoisemmaksi vedessä, lisää keittoaines ja maissit. Mausta maustepippurilla ja heitä joukkoon tuorejuusto. Suolaa ei kannata lisätä sillä sitä on keittoaineksessa runsaasti! Lopputuloksena hyvin pehmeä, makea ja kermainen kaali-ihanuus. Sopiva ehkä siinä kohtaa vuotta kun tuore parsakaali maksaa 7.-/kilolta...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti