maanantai 26. marraskuuta 2012

Mock Pork - eli kasvispossua itämaisittain


Tapana ei ole järin usein ostaa "lihankorvikkeita" koska mitäh, miksi papujen, soijan tms. pitäisi maistua lihalle kun en muutenkaan syö lihaa? Yksi vanha tuttavuus tosin tarttui Hakaniemen itämaisesta kaupasta mukaan; Vegetarian Mock Pork eli vehnägluteeni"possua". Huom! Tuotetta on saatavilla myös Mock Duck ja Mock Chicken -versioina. Valmistus on naurettavan helppoa ja nopeaa.
Lopputulos - no ei niin sikamaista.

Osterikastike nyt vaan sattuu sopimaan melkein mihin vaan ruokaan, mutta etenkin Mock Porkin kanssa.


Raaka-aineet:

Nuudeli
Vesi
Aasia -mauste (sekalaisia "itämaisia" yrttejä)
Suola
Kasvisliemi

Mock Pork
Ghee
Chili
Valkosipuli
Kesäkurpitsa
Kiinankaali
Soijakastike
Osterikastike


Nuudelit kypsyivät parissa minutissa. Sillä välin paistoin kevyesti gheessä chilin, valkosipulin, Mock Porkin, kesäkurpitsan ja kiinankaalin. Nuudelit pannulle sekaan ja kastikkeet päälle. Meni ehkä 5 min.
Syötiin varmaan samassa ajassa joten en ehtinyt ottaa kuvaa!!

Piti ostaa ihan sitä oikeaa gheetä (kirkastettua voita) mutta ostinkin vahingossa kasvisgheetä. Ei niin toffeinen maku.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti