sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kanttarellimunakas

Söpöjä pieniä kanttiksia
 Syksy ja sienet!

Nopea kanttarellimunakas syntyy seuraavista aineksista:

Kanttarelleja
Ruohosipulia
Kananmunia
Kermaa
Juustoraastetta
Öljyä/voita paistamiseen

Mausteet:
maustepippuri
mustapippuri
yrttisuola

Paista sienet kevyesti pannulla. Sekoita munakas: lisää yhtä monta ruokalusikallista kermaa kuin sinulla on munia. Sekaan mausteet ja juustoraaste. Seos pannulle sienien päälle. Jos pannu on tarpeeksi kuuma, munakasta ei tarvitse kääntää. Älä polta pohjaan (vinkvink) - se käy yllättävän helposti!

Suosi luomumunia jos mahdollista; maku niissä on ihan eri

Sehän on munakas!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti