keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Suppilovahveropasta

Tänään piti tehdä jotain jääkaapissa odottavista maa-artisokan mukuloista, mutta nälkä yllätti. Oli pakko keksiä jotain tosi nopeaa ja helppoa. Keittiön apupöydällä odotti kasa suppilovahveroita. Niitä siis kehiin. Muut ainekset tulee tässä:

1 kukkakaali
1 punasipuli
1 prk tomaattimurskaa
niitä suppilovahveroita
valkosipulia maun mukaan
(lisukkeeksi siis makaroonia)
Suppilovahverot voipi olla tuoreita tai kuivattuja tai pakastettuja


Lisäksi tarvitsee kukkakaalin keitin veteen
hyppysellinen merisuolaa ja ripaus kurkumaa.

Valkosipulit ja sipulit pilkkeeksi ja pannulle. Käytä mieluiten voita. Ihan oikeaa voita. Freesaa hetki ja nakkaa sienet sekaan. Nyt saa maustaa. Tällä kertaa pannulle pääsi sienen kaveriksi

himalajansuolaa
Herbamarea
maustepippuria
mustapippuria
nokkosjauhetta
basilikaa
oluthiivahiutaleita

Päälle on nakattu vielä homejuustoa, jota löytyi jämä jääkaapin kätköistä.
 Tästä tuli aika beisiksettii. Muu perhe lisäsi vielä annoksiinsa ketsuppia. Reilusti ketsuppia.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti