Tänään piti tehdä jotain jääkaapissa odottavista maa-artisokan mukuloista, mutta nälkä yllätti. Oli pakko keksiä jotain tosi nopeaa ja helppoa. Keittiön apupöydällä odotti kasa suppilovahveroita. Niitä siis kehiin. Muut ainekset tulee tässä:
1 kukkakaali
1 punasipuli
1 prk tomaattimurskaa
niitä suppilovahveroita
valkosipulia maun mukaan
(lisukkeeksi siis makaroonia)
Lisäksi tarvitsee kukkakaalin keitin veteen
hyppysellinen merisuolaa ja ripaus kurkumaa.
Valkosipulit ja sipulit pilkkeeksi ja pannulle. Käytä mieluiten voita. Ihan oikeaa voita. Freesaa hetki ja nakkaa sienet sekaan. Nyt saa maustaa. Tällä kertaa pannulle pääsi sienen kaveriksi
himalajansuolaa
Herbamarea
maustepippuria
mustapippuria
nokkosjauhetta
basilikaa
oluthiivahiutaleita
Tästä tuli aika beisiksettii. Muu perhe lisäsi vielä annoksiinsa ketsuppia. Reilusti ketsuppia.
1 kukkakaali
1 punasipuli
1 prk tomaattimurskaa
niitä suppilovahveroita
valkosipulia maun mukaan
(lisukkeeksi siis makaroonia)
Suppilovahverot voipi olla tuoreita tai kuivattuja tai pakastettuja |
Lisäksi tarvitsee kukkakaalin keitin veteen
hyppysellinen merisuolaa ja ripaus kurkumaa.
Valkosipulit ja sipulit pilkkeeksi ja pannulle. Käytä mieluiten voita. Ihan oikeaa voita. Freesaa hetki ja nakkaa sienet sekaan. Nyt saa maustaa. Tällä kertaa pannulle pääsi sienen kaveriksi
himalajansuolaa
Herbamarea
maustepippuria
mustapippuria
nokkosjauhetta
basilikaa
oluthiivahiutaleita
Päälle on nakattu vielä homejuustoa, jota löytyi jämä jääkaapin kätköistä. |
0 kommenttia:
Lähetä kommentti