Tämän ruuan valmistelut kannattaa aloittaa jo edellisenä päivänä, jos pakastimesta ei satu löytymään valmiiksi liotettuja ja keitettyjä papuja. Liota papusekoitusta yön yli tai vähintään 8 tuntia. Keitä n. 30 minuuttia tai kunnes pavut ovat pehmeitä (ei muussaantuneita). Välttääksesi pavun kuorien sitkostumisen, lisää suola keitinveteen vasta kun pavut ovat valmiita.
Kaalimix = sekalaisia keitettyjä kaaleja; kuten
kukkakaali, parsakaali, ruusukaali
Lisukkeeksi basmatiriisiä ja jugurttikastiketta.
Jugurttikastike:
Kreikkalaista jugurttia
Punasipulia
Valkosipulijauhe
Yrttisuola
Sitruunamehu
Ketsuppi
Öljy (hamppu)
Soijakastike
Kapriksia
Anna maustua jääkaapissa n. puoli tuntia ennen tarjoilua.
Kaalimix = sekalaisia keitettyjä kaaleja; kuten
kukkakaali, parsakaali, ruusukaali
Lisukkeeksi basmatiriisiä ja jugurttikastiketta.
Kaikkea ruokaa ei tarvitse aina mössätä keskenään. Näyttävämpi ateria tulee kun ruuat asettelee intialaiselle lautaselle. |
Jugurttikastike:
Kreikkalaista jugurttia
Punasipulia
Valkosipulijauhe
Yrttisuola
Sitruunamehu
Ketsuppi
Öljy (hamppu)
Soijakastike
Kapriksia
Anna maustua jääkaapissa n. puoli tuntia ennen tarjoilua.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti